Sta je met je rug tegen de muur en weet je niet meer hoe het verder moet? Dan kan de AA OSS je helpen. Hoe? Heel simpel. Bezoek de wekelijkse AA-meeting en laat je helpen met alcoholverslaving door mensen die hetzelfde hebben (gehad) als jij. Je zult het ervaren als een warm bad.
 

Alleen omringd door mensen die jouw verhaal herkennen en begrijpen, omdat ze hetzelfde meegemaakt hebben als jij. Geen beroepsdeskundigen, geen gedragspsychologen of andere specialisten. Alleen ervaringsdeskundigen, op gebied van alcoholverslaving die beseffen dat matig drinken voor een alcoholist niet is weggelegd.

We werken er samen aan om de komende 24 uur nuchter te blijven.

Laagdrempeligheid:
AA OSS hecht aan onze anonimiteit vandaar dat we niet vragen naar je adres of andere gegevens, je voornaam is voldoende
Wij vragen geen contributie of lidmaatschapsgeld, alleen een vrijwillige bijdrage in de kosten
Wij vragen alleen de om te stoppen met drinken, omdat je zelf weet dat je niet met alcohol kunt omgaan.

Aan de hand van 12 stappen proberen wij nuchterheid te bereiken, bespreken we in een groep van tien tot vijftien personen ieders ervaringen in de afgelopen week. Wij helpen elkaar met het vermijden van valkuilen en geven elkaar tips om ook in de komende 24 uur geen alcohol te gebruiken.

Heb je een terugval gehad? Jammer, maar geen man overboord. Als je maar terugkomt naar onze wekelijkse AA-meeting. Dan doen we samen een nieuwe poging.

Ervaren leden stellen hun ervaring en telefoonnummer ter beschikking voor de nieuwkomers, die de in de moeilijkste eerste fase zitten. Nieuwkomers helpen de ervaren leden zich te herinneren hoe moeilijk en uitzichtloos hun situatie leek, voordat zij bij de AA Oss hulp zochten. Op deze simpele wijze zijn ontelbare probleemdrinkers weer nuchtere, gelukkige mensen geworden, zijn relaties gered, is ontslag vermeden en schade aan het lichaam voorkomen.

Bel, en je bent welkom op de eerstvolgende dinsdagbijeenkomst. Heb je meerdere verslavingen?

Meld het ons en wij kunnen je de weg wijzen naar groepen die daar ervaring mee hebben.

Alcoholisme komt voor in alle lagen van de maatschappij. Dat geldt ook voor de bezoekers van de bijeenkomsten van AA Oss. Artsen en leraren, ouderen en jongeren, mensen die een uitkering hebben, alle klassen zijn vertegenwoordigd.

Binnen de Anonieme Alcoholisten Oss zijn we allemaal gelijk in onze wens om de alcohol de baas te worden.

Onze meeting is wekelijks op:
Dinsdag van 19:00 - 21:00

Raadhuishof 25 Oss gebouw Novadic-Kentron

Ben je nieuw?
Neem dan eerst contact op via een medelid of via ons telefoonnummer 06-12663458 of e-mail info@aaoss.nl

 

AA iets voor jou?

Dinsdagavond 19.00 tot 21.00 uur

Gebouw Novadic-Kentron

Raadhuishof 25

5341 HR Oss

Aanmelden 06-12663458 of mail naar info@aaoss.nl